Lancer Evo motoros London taxival gumit égetni – videóval

London taxi - kicsit másképpen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tuti recept: végy egy keveset futott Mitsubishi Lancer Evo IX sportkocsit, dobd le a kasztnit, és építsd rá egy London taxi fekete bódéját. Naná, hogy az angolok meg is csinálták!

Ugyan az önálló angol autógyártásnak befellegzett - példának okáért a Jaguar és a Land Rover indiai, az MG kínai, a Bentley, a Rolls-Royce és a MINI pedig német tulajdonban van -, azért ahhoz továbbra sem férhet kétség, hogy a szigetországban értenek a kocsikhoz, és némi humorért sem mennek a szomszédba. A hibbant ötletek egyik legújabb megvalósulása egy ártatlannak tűnő, szokásos fekete színben pompázó London taxi, amellyel úgy lehet pörögni, mint a búgócsiga. Hogy milyen meglepetésekre lenne képes ez a látszatra különlegesnek semmiképpen sem mondható járgány a hétköznapi forgalomban, azt mindenki egyéni fantáziájára bízzuk, de előtte azért eláruljuk, ez nem egy hagyományos taxi. A kreativitásban mindig jeleskedő SHP Engineering csapata úgy gondolta, megszabadít egy csupán 1 500 mérföldet futott Mitsubishi Lancer Evo IX sportkocsit a karosszériájától, és erre az alapra valahogy rávarázsolja a londoni jelképnek számító taxi felépítményét. Nos, az operáció tökéletesen sikerült, és erről az alábbi videón bárki meggyőződhet. A Top Gear Festival 2011 rendezvényen a rejtélyes Stig ül a volán mögött, Tiff Needell számolja a pörgéseket, az ember az ötödik, hatodik környékén már szédül, de Stig csak nyomja tovább...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?