Láttad már, hogy lesz fali dísz két BMW M1-ből?

Két totálkáros BMW M1-ből lehetett volna egy talán működő, de inkább díszként él tovább

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fel kell ismerni azt a pillanatot, ahonnan már nincs tovább, és akkor is el kell engedni egy autót, ha az kimondottan értékes. Ebben az esetben talán a lehető legjobb történt két M1-es BMW-vel.


Nehéz elképzelni, hogyan juthat egy elképesztően ritka és értékes autó odáig, hogy kitömött állatként lógjon egy falon. Ebben az esetben most kiderül, mi vezetett ahhoz, hogy egy látszólag tökéletes állapotú BMW M1 lóg ennek a szobának, vagy garázsnak a falán. A helyszín ugyanis nincs konkretizálva, ám a falon világító Porsche feliratból és az autó méretű liftből következtetve arra gondolnánk, hogy ez egy hipergazdag autóőrült nyugiszobája lesz.
Hirdetés

Neki mostantól egy BMW M1 is lóg majd a falán az autógyűjteménye koronájaként. A szóban forgó M1 valójában kettő, a szoba tulajdonosa még 2015-ben vásárolta az elsőt, miután meglátta a Bring A Trailer nevű weboldalon. Az autót csúnyán összetörték, a B-oszloptól előre szinte semmi nem maradt épen, ám olcsó volt, és valamire még jó lehet. Ez a valami akkor körvonalazódott, amikor felkerült egy másik M1, melynek motortere és így teljes hátulja kiégett. Ennek tulajdonosa valójában donort keresett, ám átbeszélték a dolgot és arra jutottak, hogy a két autó annyira rossz állapotú, hogy lehetetlen épkézláb M1-et építeni belőlük, így végül az ép alkatrészekből készült egy külsőre szép M1, mely olyan fényezést kapott, ami egy kiállításon is megállná a helyét. A falra egy kimondottan erre az esetre készített állvánnyal emelték fel, a végeredmény pedig egy olyan helyiség, ahol bármelyik autóőrült vélhetően szívesen leélné hátralévő életét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?