Lebukott a BMW i5?

Grafikákon már látható a BMW i5-nek vélt modell, Japánban védették le a formát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét a formaterv levédetését követően bukott le egy még nem létező modell, nagy valószínűséggel a BMW i5 virít a fotókon, az i8 ötajtós változataként.

Épp ideje volt, hogy a híreszteléseknek megfelelően végre lássunk is valamit a BMW i almárkájának következő modelljéről. Már régóta tudható, hogy i5 néven egy nagyobb, családi modellel készülnek bővíteni a hibridkínálatot, eddig viszont inkább SUV-nak álmodták meg sokan. A Japánban levédetett formaterv viszont inkább egy Priushoz, vagy Hyundai Ioniq-hoz hasonló modellt mutat.
Hirdetés
Formavilágában már tisztán látszik, hogy az i3 és az i8 közeli rokona lesz, kicsit talán bután is hat a fölfújt i8-szerű küllem, viszont négy teljes értékű ajtót láthatunk, amik - hasonlóan az i3-hoz – oldalanként szembe nyílnak. Egyelőre nem tudni, hogy ez csak egy tanulmány, vagy már a végleges i5 formája, de előbbin ritkán találunk széria ablaktörlőket és normál méretű tükröket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?