Legemlékezetesebb repüléseivel kérkedik a Citroën

Elszállt a Citroën

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Versenyzőből könnyen pilótává válik az, aki raliautót terelget. A Citroën összegyűjtötte a tíz legemlékezetesebb ugrás fényképet.

A rali versenysport, ennek megfelelően tempósan közlekednek a pilóták. Megesik, hogy szándékosan, de van, hogy véletlenül repülnek az autókkal. Idén áprilisban a Törökországi Ralin Sébastien Loeb majdnem repülőgép módjára felszállt, amikor a Ballica szakaszon 85 méterre repült egy bukkanót követően. „Több másodpercig tartózkodtunk a levegőben. Egy pillanatig se gondoltuk, hogy ilyen messze repülünk” – nyilatkozta a pilóta az esetet követően. Mindenféle évfordulótól függetlenül a Citroën Sport úgy gondolta, összeszedi a tíz, legemlékezetesebb ralis ugrás fényképét. Annyi apropója lehet a dolognak, hogy a jövő héten lesz a Finn Rali, amely különösen nevezetes arról, hogy milyen sok időt töltenek az autók a levegőben. A legszebb ugrások a Galériában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?