Legendás autóversenyzők ütik-vágják a Ford Mondeót

Mansell vs Piquet és a Ford Fusion, alias Mondeo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két legendával reklámozza a Ford a nálunk még mindig nem kapható új Mondeót. Mansell és Piquet sem kímélte az autókat.

Ugye mond még valamit Nigel Mansell és Nelson Piquet neve? Vagy mert emlékszünk rájuk (s akkor már éltünk egy keveset), vagy mert a Forma-1 legendáiról van szó. Előbbi idén lesz 60 éves, utóbbi tavaly már be is töltötte. Az akkoriban vastag bajuszt viselő brit oroszlán 1992-ben lett világbajnok a Williamsszel, a brazil kiválóság pedig 1981-ben, 83-ban és 87-ben nem talált legyőzőre előbb a Brabham, majd a Wiliams színeiben. Voltak csapattársak a Williamsnél, finoman szólva nem ettek egymás tenyeréből, s amúgy mindketten nyertek nálunk futamot a Hungaroringen.
Hirdetés
Nos, Brazíliában a Ford illetékesei azt fundálták ki, hogy összehozzák őket egy újabb meccsre, másképp: velük reklámozzák a nálunk Mondeóként ismert, de még mindig nem forgalmazott Ford Fusiont. NASCAR-féle bunyóval, igazi ütközésekkel, helikopteres forgatással, ahogy kell, pénz nem számít alapon. Alant kronológiai sorrendben a sztori nem kevesebb mint négy videóban. A kevert hang néha khm, nem az EcoBoost-motoré, de annyi baj legyen, és hát az öregek még ma is tudnak ám - jó mozizást!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?