Lelepleződött az új 3-as BMW!

A konfigurátor buktatta le idő előtt az új BMW 3-as sorozatot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy BMW blog, a BimmerPost egyik fórumozója szúrta ki, a BMW konfigurátorában az új 3-ast és gyorsan le is mentette a képeket.


Egy Al nevű fórumozónak köszönhetően már teljes valójában láthatjuk az új BMW 3-as vonalait. Ráadásul a konfigurátorban többféle felszereltségi csomaggal is láthatóvá vált az autó, márpedig ezek a csomagok a dizájnban is megmutatkoznak. Látható az autó M sportcosmaggal és Sport Line kivitelben is.
Hirdetés

A G20 gyári kódjelű 3-as generáció, jóval agresszívebb arccal tekint a világba mint az elődje. Ez főleg az új rajzolatú fényszórókon múlik, amelyek full LED vagy lézeres megoldással is választhatók. Emellett az egész orr sokkal jobban illeszkedik a BMW jelenlegi formanyelvébe. Nincs ez másként hátul sem, ahol keskenyebbekre rajzolták a hátsó lámpákat, amelyeknek a formájától egyébként szélesebbnek is látszódik az autó.

Oldalról a hosszabb tengelytáv egyből szembeötlő változás, ám ettől inkább elegánsabb az autó sziluettje mintsem sportos. Persze az M-modell lökhárítójába rajzolt hatalmas légbeömlők változtatnak ezen, illetve hátul az autó két szélére helyezett kipufogóvégek is próbálják egyensúlyban tartani a sportosságot és az eleganciát.

Az utastérben 12,3 colos digitális kijelzőt helyeztek a vezető elé és 10,25 colos érintőképernyős kijelzőt a középkonzol tetejére. Természetesen új a kormánykerék és a műszerfal formája is látványosan megváltozott. Ugyanakkor rejtélyes módon váltókart nem lehet felfedezni néhány képen, amelyek az utasteret ábrázolják, ám ennek mikéntjére hamarosan választ kapunk, hiszen a héten hivatalosan is bemutatják az autót a Párizsi Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?