Limitált M Sport szériát kap a BMW 6-os sorozat

Finoman sportosodik a BMW 6-os palettája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyedi mélykék fényezést, 20 colos M felniket és karbonbetéteket kínál a 6-os sorozathoz áprilistól elérhető M Sport Limited Edition.


Kiegészítő opciót kap a BMW 6-os sorozatának M Sport felszereltségi szintje. A különleges széria találóan az M Sport Limited Edition nevet viseli, és a 6-os Coupé, Cabrio és Gran Coupé típusok mindhárom motorváltozatához elérhető lesz korlátozott darabszámban. A csomag részét képzi majd a Sonic Speed Blue mélykék metálfényezés, a külső visszapillantó-házak szénszálas borítása, valamint az új 20 colos M könnyűfém felnicsomag, utóbbi kéttónusú és eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal felszerelt. Az utastér is egyedi, a műszerfalbetét és a váltó is szénszálas borítást kap, míg a komfortülések az Individual csomagból ismertek, fekete színű, finomszemcsés Merino bőrkárpitozással és Fjord kék kontraszt-varrással. Ez a kék árnyalat a szőnyegek varrásán és az M Sport Limited Edition felirattal díszített küszöbléceken is visszaköszön.
Hirdetés

A három karosszériakivitel mellett a motorokkal is variálhatunk: benzinfronton a 640i 320 lóerős hathengerese és a 650i 450 lóerős V8-asa moroghat a motorháztető alatt, míg dízelből a 640d 313 lovas sorhatosa választható. Mindhárom motort alapból 8 fokozatú Steptronic sport váltóval párosítják, alternatívaként kínálják majd az xDrive összkerékhajtást. Az M Sport Limited Edition különkiadás 2017 áprilisától lesz elérhető a 6-os sorozathoz, az M Sport felszereltségi szint kiegészítőjeként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?