Lovaskocsik versenyeztek a román autópályán

Gyorshajtás helyett szintén illegális fogathajtás a sztrádán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két román fiatalember Bukarest környékén azt gondolta, hogy jó móka lovaskocsikkal versenyezni és hol másutt, mint az autópályán.

Az alábbi pár másodperces kis videóban román kalandorok sajátos és persze nem túl szabályos fogathajtó versenye látható - a Bukarest és Konstanca közti A2-es autópályán. A lovak szépek, de szegények biztos nem örültek a betonon hajtásnak. Hajtóik betegek, ahogy operatőrünk fogalmazott. A fogatok? A képek beszédesek: Ben Hur követői a jelek szerint vízzel főznek, ám ha már akciójuk illegális és veszélyes is volt, legalább hátulról védte őket és a forgalmat is figyelmeztette egy fehér furgon és egy fekete BMW.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 06:42
    Permalink

    szürke vs fakó…..:D

    ha zselés gumipatkó van rajtuk akkor nem rossz nekik a beton de ha csak körmölve vannak az rossz a csüdjüknek, de legrosszabb eset vaspatkó mert az csúszik annál meg mégrosszabb a vaspatkó vídiákkal (az olyan mint a stopli a focistáknak. lovaknál vizes füves vagy agyagos pályán meg betonon szokták használni.
    egyszó mint száz állatok ezek a románok :D:D

Vélemény, hozzászólás?