Majdnem verekedés tört ki a ferdén parkoló Audi miatt

Parasztparkoló level 99: rendőrségi ügy lett a vonalon álló Audi A6-ból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy veszprémi parkolóban kezdett ajtócsapkodós, autórugdosós háborúba két férfi, mert a Ford Mondeo sofőrje állítólag nem tudott kiszállni a később érkező Audi A6 közel sem tökéletes parkolása miatt. Mutatjuk a képeket: szerinted kinek volt igaza?

Egy férfi az egyik veszprémi bevásárlóközpont parkolójában - állítása szerint - nem tudott kiszállni az autója melletti üres helyet néhány másodperccel később elfoglaló Audi A6 miatt. Mivel az Audi 25 éves sofőrje még ferdén is állt meg, a Ford Mondeót vezető férfi ezt szóvá is tette. A kihallgatás során kiderült, hogy a probléma szemléltetésekor "nekikoccantotta" a bal első ajtót az Audi jobb oldalának kiszállás közben, ebből alakult ki a tettlegességig fajuló konfliktus.
Hirdetés
A rendőrség beszámolója szerint az Audinak nekinyitott ajtó miatt a két férfi először hangos szóváltásba keveredett. Ezt követően a vita azzal zárult, hogy a ferdén parkoló autó fiatal sofőrje egy jól irányzott rúgással behorpasztotta a Ford bal hátsó ajtaját. A sértett ekkor ejtette a vitát, majd inkább kihívta a rendőröket. A kiérkező járőrök előállították a 25 éves berhidai férfit és garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.09.09. at 08:07
    Permalink

    Nem tudom mekkora darab a Ford tulaja, de átlagos méretű ember azért ki tudott volna szállni.
    Az viszont tény, hogy az Audis parkolása valóban nem sikerült túl jól.

    De a magyar ember nem látja be, hogy hibázik, punktum. Sőt, nekiáll feljebb.

Vélemény, hozzászólás?