Már nem csak a józan sofőrök autója lehet a Toyota Prius C

TRD tuningcsomag a Toyota Prius C-hez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Attól még, hogy valami hibridhajtású és takarékos, nézhet ki sportosan, gondolta a Toyota, és házi tuningcégével kiegészítőket gyártatott az új Priushoz.

A Toyota Racing Development még a Japánban Aqua, másutt Prius C néven piacra kerülő kompakt hibrid gyári bemutatójával egy napon hozta nyilvánosságra a modellhez fejlesztett tuning-alkatrészeit.
Az első lökhárító új légterelő elemet kapott nagyobb légbeömlő nyílásokkal, opcióként pedig LED-es nappali menetfénnyel, ezt egészítik ki a szélesített küszöbök, a tetőspoiler, és a matt fekete diffúzor-betéttel átalakított hátsó lökhárító.
Hirdetés

Fontos kiemelni, hogy ez csak a kezdet, a továbbiakban újabb és újabb TRD kiegészítők jelennek meg majd az autóhoz, az utastér egyik első eleme a TRD feliratú piros indítógomb.
A teljesítmény-növelés terén egyelőre sportos, krómozott végű kipufogórendszer, nagyobb méretű könnyűfém felnik és a futóművet lejjebb engedő rugó és lengéscsillapító-készlet kapható, de ha a hibridvásárlók rákapnak a tuningra, lesz még mit előhúzniuk a TRD boszorkánykonyhájából.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?