Máris rommá törtek egy új Suprát

A Zöld Pokol áldozata lett egy új Toyota Supra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hát persze, hogy megint a Nordschleife. A legendás német aszfaltcsík továbbra is rendületlenül szedi az áldozatait, bár szerencsére csak az autók képében, személyi sérülések nélkül.

Természetesen benne volt a pakliban, hogy látunk majd összetört Suprát a Zöld Pokolban, hiszen minden igazi benzinvérű kivinne egy ilyen sportautót erre a pályára, hogy tesztelje a tudását. Az autóét és a sajátját egyaránt. Ám az meglepő, hogy ilyen hamar megtörtént az első eset. Hiszen még csak mostanság debütál a piacokon az autó, talán még meg sem érkeztek az első példányok azokhoz a tulajdonosokhoz akik jó előre megrendelték. Szóval gyaníthatóan a Toyota egyik alkalmazottja ülhetett a kormánykerék mögött, amikor beütött a baj.
Hirdetés
Az eset az ExMühle szakaszon történt. Videó nincs a történtekről csak néhány kép, amin épp látszik, ahogy egy fedett autómentőre pakolják fel az összetört Suprát. Ez is arra utal, hogy valamiféle gyári eseményen csapták oda az autót, és nem szeretnék, ha a konkurencia a lemezek alá látna. Az új Supra egyébként már itthon is megrendelhető, bár idén csak 10 darab jut Magyarországnak, tehát aki nem siet a rendeléssel, már csak jövőre kapja meg a sportautót. Világszerte pedig csak 900 darab készül idén, amelyből az első 90 példány egyedi széria lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?