Masszív sikerre számíthat az új Ford Bronco

Biztató a Ford Bronco előrendeléseinek a száma

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még nem hivatalosak a pontos foglalási, avagy előrendelési számok, de a Ford szóvivője is bíztatóan nyilatkozott.

Két hét alatt 230 ezer előrendelés érkezett a Ford Broncóra! Július 13-án mutatták be a hamvaiból feltámasztott terepjárót, nem sokkal később már meg is nyílt a lehetőség a foglalásra. Sőt, a Ford 3500 darabos szériában tervezte a First Edition modellek gyártását, ám ezeket olyan gyorsan elkapkodták, hogy megduplázták a mennyiséget, így 7000 darab First Edition modell készül majd.
Hirdetés
A 230 ezeres számadat azonban nem hivatalos. A Bronco6G fórumról származik az információ, ahol nem jelölték meg a forrást, csupán annyit árultak el, hogy megbízható helyről származik. Ráadásul ebben nincs benne a Bronco Sport, tehát az urbánusabb kivitel foglalásainak a száma. Viszont a Ford szóvivőjének szavai egybecsengenek az információval, hiszen egy héttel a bemutató után nyilatkozta a Car and Driver magazinnak, hogy többen csak 2022-ben kapják kézhez megrendelt autójukat, annyira népszerű a Bronco, tehát olyan sok foglalás, avagy előrendelés érkezett. Az első megrendelők viszont 2021 tavaszán már üdvözölhetik garázsukban az új Broncót. Persze a foglalás még nem azt jelenti, hogy a vásárlás is megtörténik. Csupán a vásárlási szándékot jelzi, ám nincs ingyen. A Ford 100 dollár visszaigényelhető foglalót kér minden érdeklődőtől, a végleges vásárlás pedig decemberben történhet meg a kiválasztott márkakereskedőn keresztül. Az európai forgalmazásról viszont továbbra sincsenek pontos információk sajnos.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?