Még színesebb egyéniség lesz a Renault Captur

Üvegtetős és sokszínű a faceliftes Renault Captur

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Kadjarhoz igazított külsővel, új színekkel, C-alakú nappali menetfénnyel és üvegtetővel debütál Genfben a frissített Renault Captur.


Életciklusa közepén kívül-belül frissül a Renault Captur, amire szükség is van, ha meg akarják tartani vezetői pozícióját. 215 670 tavaly eladott példánnyal a B-szegmens legkelendőbb crossovere volt Európában. A 2017-es Captur is megtartja a kéttónusú külsőt, új színként a Scenicről ismert atacama-narancs és az óceánkék csatlakozik, míg a tetőrész már platinum-szürke is lehet majd. Így a fényezés kapcsán már összesen 30 különböző színkombinációból választhatnak majd a vásárlók. A Captur utasterét hat színes csomaggal alakíthatjuk tovább (ivory, óceánkék, karamell, vörös, szatén króm és patina króm), míg a külsőt ötféle csomaggal (ivory, óceánkék, cappuccino, vörös és atacama narancs) dobhatjuk fel. Utóbbi a kerékagyak és az ajtóbetétek színét határozza meg.
Hirdetés
Ahogy a Renault többi modellje, a frissített Captur is full LED, úgy nevezett Pure Vision fényszórókat kaphat opciós extraként. A mini crossovernél is C-alakú lett a lökhárítóba helyezett LED-es nappali menetfény és a hátsó lámpa menetfénye is. A megjelenést még inkább a nagytestvér Kadjarhoz igazították, ezüst kiegészítőelemeivel terepjárósabbá próbálták tenni. Két 16 colos (Extreme és Adventure), valamint két 17 colos (Emotion és Explore) felni alkotja majd a palettát. A harmadik felszereltségi szinttől újításként már fix üvegtetőt is kaphat. Természetesen a friss Captur is ott lesz a jövő héten nyíló Genfi Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?