Még több részletfotó a Swift Sportról

Idő előtt fotózták le az új Suzuki hot hatch brosúráját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kell a Frankfurti Autószalonig várni, hogy bekukkanthassunk az első turbós Swift Sport utasterébe. Twitteren buktatták le a részleteket.


Mindössze pár napja közöltek először hivatalos fotót az első turbómotoros Suzuki Swift Sportról. Már akkor egyértelművé vált, hogy az alapmodellnél is jobb kiállású hot hatchre számíthatunk. A vadabb kiállást fordított hatszög lökhárítóval, határozottabbra húzott vonalakkal, agresszívabb légbeömlőkkel, valamint extra kötényekkel érték el. Továbbá becsülendő a vidámabb színválasztás is a kanári sárga érkezésével. A szívós korszaknak búcsút intő, 140 lovas Swift Sportról most újabb részletfotók láttak napvilágot, bár vélhetően ennek most kevésbé örülnek a gyáriak. A hivatalos brosúrát fotózta le valaki idő előtt és töltötte fel a Twitterre, így végre az utastérbe is beláthatunk.
Hirdetés

Nem sokat változik az utastér, tulajdonképpen a piros díszlécek és varrások, valamint a vörös fordulatszámmérő jelenti a legszembetűnőbb különbséget. A kormányon nem változtattak, az alapból is elég sportos volt, ellenben az ülések újak lesznek, még jobb oldaltartásúak, Sport feliratúak. A hattagú színpaletta egyetlen új tagja, úgy látszik, hogy tényleg csak a kanári sárga lesz. Végre hátulról is láthatunk részletfotókat, a hátsó lámpa változatlan, azonban a lökhárító már érdekesebb darab. Ahogy sejtettük, duplakipufogós lesz a Swift Sport, méghozzá két aranyos, krómozott kidörgőt kapott. A diffúzor - nevezzük annak - rajzolata kissé a beltér vonalait idézi, egy percig sem vehető komolyan, és lehet, hogy teljesen bekattantam, de nekem a Kia Rio klímavezérlője ugrott be első ránézésre. Egy biztos, egyetlen Swiftet sem vártunk még ennyire.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?