Megható kisfilmmel kíván boldog karácsonyt a BMW

A BMW karácsonyi videója rávilágít, hogy csak az élmény örök az életben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A mindössze 90 másodperces videóban egy apa-fiú történeten keresztül mutatja be a BMW, hogy múlt és jelen kéz a kézben jár, és az igazi élmények örökké az emberrel maradnak.

A búcsú mindig nehéz, de különösen fájdalmas mindez, ha egy autókedvelőtől a legkedvesebb okmányát, a jogosítványát veszik el. Robert idős korából fakadóan kénytelen visszaadni vezetői engedélyét, és az arcára van írva, hogy igencsak megviseli. Az okmányirodába fia, Christopher kíséri el, aki ugyan próbálja vigasztalni édesapját, de látszólag nincs túl nagy sikere. A hazafelé vezető úton a fiú letér az útról, és egy zárt parkolóba vezeti a BMW-t, éppen abba, ahol édesapja először átadta neki az akkori 3-as BMW-je volánját. A videó legmeghatóbb pontja még csak ekkor következik: miközben Robert köröz a parkolóban, sorban villannak be a múlt emlékei, majd a menet után boldogan száll ki a kormány mögül
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?