Megvalósul az indiai gyűjtő álma: Ferrari FF üvegtetővel

Panorámatető az összkerekes Ferrarihoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb jelentős piaci rés szűnt meg, végre az utastér teljes hosszát lefedő üvegtetővel is kapható a négykerék-hajtású Ferrari FF.


Összkerekes hajtásláncának köszönhetően a Ferrari FF télen is igazi élvezet, ahogy azt annak idején az újságírók is megtapasztalhatták a Dolomitokban tartott bemutatón, de azért előfordulása jellemzőbb napfényes területeken. Ezeken a pontokon jöhet jól a hozzá kapható legújabb extra, az első és hátsó szélvédőt egybefüggő üvegfelületté varázsoló átlátszó tető. A Ferrari Párizsban állított ki egy ilyen opcióval felszerelt ezüst színű példányt, melynek tetejét tökéletes hő- és hangszigetelést biztosító sötétített üvegezéssel látták el.
Hirdetés

Arról nem szól a fáma, hogy mennyibe kerül a kívülről és belülről egyaránt látványos opció az FF-hez, de abban biztosak lehetünk, hogy ahogy a Porsche 918 esetében a metálfény, ez sem lesz olcsó mulatság. Viszont Cheerag Arya végre rendelhet magának FF-et.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?