Megvillantotta a Mercedes az EQE SUV belterét

Inkább űrhajóra, mintsem autóra emlékeztet az EQE SUV beltere

Októberben hivatalosan is bemutatkozik az EQE SUV verziója, a Mercedes addig is megmutatta, milyen beltérre számíthatunk.

A Mercedes EQE SUV belterében kis túlzással bármihez ér az ember a műszerfalon, az nagy valószínűséggel érintőképernyő lesz, ugyanis 2022-re eljutottunk oda, hogy a műszerfal maga egy nagy egybefüggő érintőképernyő. Ugyanakkor ahhoz semmi kétség nem fér, hogy jól mutat a beltér, és igazán prémium hatást kelt. Az MBUX Hyperscreen mellett öt különböző színű anyagot használtak a Mercedes dizájnerei, hogy megteremtsék ezt a meglehetősen impozáns belteret.
Hirdetés
Az EVA platformra épülő modell vélhetően 677 és 469 lóerős kiadásban érkezik majd, hasonló felszereltségekkel mint az EQE modellcsalád szedánjai. A hajtásért minden bizonnyal két elektromotor felel majd, az energia tárolásáért pedig egy 90,6 kWh kapacitású akkumulátor. A premierre hivatalosan október 16-án kerül sor.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?