Megvillantották az új Kia Niro vonalait!

Sötétbe burkolózva, de már néhány vonal látszik az új Niro formatervévből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már nem kell sokáig várni a Kia Niro második generációjának debütálására. November végén megmutatják, addig is néhány rejtélyes skiccel csillapították a kíváncsiságunkat.

Igaz, hogy a formaterv nagy része még sötétbe burkolódzik a képeken, de amit látni, az erősen emlékeztet a még 2019-ben bemutatott HabaNiro koncepcióautóra. A LED-fények valószínűleg tényleg olyanok lesznek a valódi autón is, mint ahogy a skicceken ábrázolják, és az is szinte biztos, hogy hatalmas hűtőrácsot rejt a sötétség. Az embléma alatt keresztben végigfutó csík is lehet, hogy a fényszórókat összekötő LED-sor lesz, illetve a hangsúlyos kerékjárati ívek is szinte biztosan visszaköszönnek majd. Hátulra vékony, függőleges lámpatesteket rajzoltak, továbbá érdekes részlet a vörösben pompázó C-oszlop is. Bent az új Sportage-re hasonlít a műszerfal, amelyen egyetlen nagy kijelzőbe integrálták az infotainment kijelzőjét és a vezetőnek szóló műszercsoportot. Kiszúrható még egy gomb a kardánalagúton, ami valószínűleg az indításra szolgál, illetve az ajtón meredeken süllyedő vonal, ami kicsit túlzásnak tűnik így a rajzon. A klímakonzolon két fizikai gomb is feltűnik, de ennél sokkal többet nem árulnak el a képek, de ez nem is baj, mert a hivatalos bemutatót november 25-én tartják a Szöuli Mobilitási Kiállításon, szóval hamarosan minden kiderül az autóról.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?