Melyik a jobb hóban? Dacia Duster vs katonai lánctalpas

Lánctalpas katonai gépet győzött le hóban a Dacia Duster

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Norvégiában nem csak a terepjárók divatosak, van aki lánctalpas autót vesz. Fölöslegesen, ugyanis egy Dacia Duster is bőven elég tudású.

Norvégiában hosszúak a telek, ráadásul remek erdei birtokok is vannak, amelyek tulajdonosai úgy gondolják, hogy számukra nem elegendő csupán egy szabadidő-autó, hanem nekik katonai lánctalpasra van szükségük.
Hirdetés

Hogy ez a vélekedés mennyire helyes, arra norvég újságírók egy hagyományos téli gumikkal szerelt Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 és egy lánctalpas - hóval borított erdei utakon - összevetésével kívántak választ adni. Konkrétan azon az úton, amelynek kapcsán vette tulajdonosa a lánctalpast.
A videó szerint elegendő lett volna egy összkerekes Duster megvásárlása, az 1.5 dCi-vel az nem csak sokkalta takarékosabb, de a film szerint még ügyesebb is, mint a lánctalpas. Még havas erdei utakon is, de természetesen minden egyéb körülmény között is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?