Állatetetőnek használja Ferrariját a híres videóblogger

Pickupként kezeli a Ferrariját WhistlinDiesel, ezzel is fricskát mutatva a gyártónak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét a Ferrarijával játszik a híres Youtube-sztár, ezúttal tanyasi munkára fogja be járművét. Vajon túléli az olasz szupergép az egyszerre fájdalmas, mégis szórakoztató kihívást?

A korábbi hasonló videó után aligha kell részletesen beszámolni arról, hogy mi történik az alábbi képsorokon. Folytatja ugyanis a játékot a Ferrarival WhistlinDiesel, aki nem arról híres, hogy vigyázna az olasz gépcsodára. Ebben az új videóban még azoknak az "érzékeny" nézőknek is üzen, akik negatív visszajelzést hagytak az előző próbálkozása alatt. Szabad fordításban:

Ha nem tetszik, ahogy a Ferrarimmal bánok, akkor te vigyázz még jobban a tiédre.

Ezt követően ismét indul a móka, rengeteg fontos tennivaló akad ugyanis Texasban, amelyekhez egy Ferrari tökéletes munkaeszköz lehet. Az alábbi videóból kiderül: vajon bírja a melót a Ferrari F8 Tributo?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.08.18. at 18:21
    Permalink

    Hát ez a csávó életében először járhatott tanyán, mert aki a saját lába felé játszik az elektromos fűrésszel az elég hamar a sebészeten fog kikötni művégtagért.

Vélemény, hozzászólás?