MG garancia: 7 évig ingyenes állapotfelmérés

Új tétellel bővítette garanciáját az MG

Tripla hetest ad az MG. 7 év gyári garancia és 7 éves országúti segélyszolgálat mellé 7 év ingyenes állapotfelmérést.

Az MG eddig is 7 év/150 000 km-es gyári garanciát adott, illetve az általános műszaki garancia mellett kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát is. Emellett 7 éves országúti segélyszolgálatot is, ami a call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi a legtöbb európai országban. Az új, 7 éves “Health Check" szolgáltatás pedig biztosítja, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek, 7 rendszer (motor, sebességváltó, kormánymű, felfüggesztés, fékrendszer, légkondicionáló rendszer és elektromos rendszer) állapotának és megfelelő működésének ingyenes ellenőrzésével az időszakos karbantartási időpontok alkalmával.
Hirdetés
"Célunk, hogy egyedülálló és egyedülállóan biztonságos vezetési élményt nyújtsunk minden MG-tulajdonosnak. A Triple 7 Care jelzi a járműveink tervezési, összeszerelési minőségébe és prémium technológiájába vetett bizalmat, ami ügyfeleink felé is megbízhatóságot közvetít. Életük minden gondja és bizonytalansága mellett az autójuk lehet az a dolog, ami miatt soha nem kell aggódniuk” - mondja Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója. „Az MG folyamatosan arra törekszik, hogy kivételes ügyfélélményt nyújtson azt MG tulajdonosnak – ehhez járul hozzá a Triple 7 Care elnevezésű, hosszú távon minőségi gondoskodást nyújtó szolgálatáscsomagunk. A megfizethetőség és az innováció kéz a kézben halad az MG-vel azon az úton, hogy a régió vezető, inkluzív prémium márkájává váljon” – tette hozzá. A Triple 7 Care szolgáltatáscsomag 2023 szeptemberétől elérhető az MG ügyfelei számára kelet-közép-európai régióban. Magyarországon az MG 1 éves évfordulójához kapcsolódóan a Születésnapi Nyílt Hétvégén - 2023. szeptember 15-17-én – vezetik be a szolgáltatást.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?