Milyen lenne a Suzuki Land Cruiser?

Akár ilyen is lehetne a Suzuki Jimny, ha a Toyota Land Cruiser babérjaira törne

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy új Toyota Land Cruiser megjelenését mindig nagy felhajtás övezi, nem csoda, hogy máris jönnek a digitálisan módosított, akár kakukktojás változatok.

Az Autónavigátoron is beszámoltunk a teljesen új Toyota Land Cruiser érkezéséről, ami mindig különösen nagy érdeklődésre tart számot. Ennek egyik oka, hogy egy legendáról van szó, a másik az, hogy nincs olyan szeglete a bolygónak, ahol ne futnának Land Cruiserek, így már most borítékolható, hogy végeláthatatlan várólistára kell készülnie a Toyotának. Az új modell a virtuális dizájnereket is megihlette, máris elkészült a Suzuki Jimny "toyotásított" változata. A kis Suzukit majdhogynem a Toyotához hasonló lelkesedéssel fogadta a piac, pillanatok alatt több éves várólistát generált a terepjáró népszerűsége. Az Európában csak haszonjárműként forgalmazott Jimny-ből nemrég jelent meg az ötajtós változat, ami még mindig közel egy méterrel rövidebb a Land Cruisernél.
Hirdetés
A Toyota hagyományosan kétféle Land Cruisert készít, a Jimny Jumbo a kisebbik, a bizonyos piacokon Prado néven futó modellnek állít virtuális konkurenciát. A Suzuki hatalmasat nőtt, amire szükség is van, az ötajtós Jimny és az LC Prado között majd egy méter a különbség. A robosztus szögletesség már eleve adott volt, így gond nélkül átpakolták Jimny külső jegyeit a Toyota karosszériára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?