Most lesz csak igazán laza a Volkswagen T-Roc

Ledobja tetejét a Volkswagen divatos SUV-ja

Kezdik magukra erőszakolni a funky életérzést a Volkswagennél, amire jó példa a nemrég megjelent T-Roc. Túlzásba azért nem estek, de majd most. Még a tetejétől is megszabadulnak!

Elkészül a Volkswagen leglazább járgánya, két oldalajtót és ponyvatetőt kap a T-Roc!

Különös útra tévedt a Volkswagen a T-Roc[/url]-kal, a divatos kisautók, és főleg a divatos kis SUV-k szegmensébe toppantak. A divatot élénk színekkel és eltérő tető fényezéssel, na meg színes beltéri elemekkel jelenítették meg. Egyszerű összeállításban pont ugyanolyan kimért és hideg a T-Roc is, mint bármi más a Volkswagennél, de az ötajtós kivitel csak a kezdet volt, most megmutatják, mennyire lazák is tudnak lenni a vezetőségnél.

Hirdetés

Valahogy ugyanis sikerült letolni a Volkswagen vezéreinek a torkán a kabrió SUV terveit. Most már hivatalos: érkezik a Volkswagen T-Roc kabrió, méghozzá 2020-ban. A karosszéria kétajtós lesz a tető meg ponyvából, akárcsak egyetlen jövőbeli konkurensénél, a Range Rover Evoque[/url]-nál, bár a brit modell nagyobb és komolyabb a T-Rocnál, így a Volkswagen egyelőre versenytárs nélkül lép ebbe a szegmensbe. A T-Roc kabrió gyártásához 80 millió euróból fejlesztik fel az osnabrucki gyártósort, itt készült korábban a Golf Cabriolet, most pedig a Tiguan és a Porsche Cayman, de a Fabia karosszériáit is itt fényezik. A gyártósor jelenleg 2300 dolgozónak ad munkát, a T-Roc gyártásának megkezdésével ez vélhetően növekedni fog.

Látványos, feltűnő és élénk színek mellett a tető eltérő színű is lehet, a külső szín visszaköszönhet a beltérben is, a T-Roc így egészen divatos is lehet

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?