Motoros keltette fel a pirosnál alvó autóst

Az autós a piros lámpánál várakozva elaludt, de egy motoros felébresztette

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A munkahelyi stressz, a családi gondok terhe vezetéskor is rontanak a teljesítményünkön. Ezt az elpilledő sofőrt egy motoros keltette fel.


Nap, mint nap közlekedve látunk több mint elég közúti veszélyeztetést, ügyetlenkedést és sokszor sajnos baleseteket is. Banális butaságnak tűnik, de még mindig történnek balesetek elalvó sofőrök miatt. Hiába a luxusautók fáradtságfigyelő szenzorai és a mindenki számára elérhető vérkeringést serkentő, elalvást elodázó torna. A fedélzeti kamerás felvételek közül ez a mostani nem is igazi fedélzeti, feltehetőleg a motoros sisakjára volt erősítve a felvevő. És a műfajon belül nem is az interneten elterjedő negatív fajta, hiszen ebben semmi rossz nem történt.
Hirdetés


Egy motoros a zöldre váltó lámpánál menne tovább, de az előtte álló kocsi nem mozdul. Dudál többet, de semmi, ezért a motoros a narancsmetál Chevrolet HHR mellé megy és bekopog az ablakán. A vezetőn látszik, hogy hátrabicsaklott fejjel alszik, talán még horkol is hozzá. A kopogásra felriad és elhajt. Ezzel nem is lenne baj, ha a következő pár kilométeren újra el nem szenderedne. Reméljük, megállt pihenni, vagy hazaért épségben, és közben magán kívül mást sem veszélyeztetett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?