Nagyszabású partival mutatkozik be a Ford F-150 Lightning

Április végén indul a villanyosított F-150-ek gyártása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lassan egy éve, hogy életjelet adott magáról az F-150 Lightning, a hónap végén pedig végre megkezdődhet a gyártása.

Habár a tesztgyártás már a tavalyi évben elkezdődött, azonban azok a modellek sosem kerülnek a kereskedelembe, csupán a gyártó ellenőrzi, hogy minden alkatrész megfelelő minőségű és megfelel az előzetes elvárásoknak. A Ford az F-150 Lightning kapcsán egy nagyszabású esemény keretein belül indítja el a modellek gyártását, melyen részt vesznek a gyár alkalmazottjai, vezető beosztású menedzserei, de az első tulajdonosok is itt vehetik majd át a legelső autókat - egyenesen a gyártósorról.
Hirdetés
Az alapváltozat forintosítva valamivel 14 millió alatt kezdődik, mely 370 kilométeres hatótávot ígér, ezzel szemben az XLT kiszerelés már 514 kilométert garantál egy töltéssel, igaz, ezért már közel 19 millió forintot kell letenni az asztalra. Az előzetes regisztráció során 200 ezer foglalás érkezett a villanyosított F-150-ekre, kérdés ezekből mikor lesz valós eladott autó, ugyanis a dearborni gyárban évi 150 ezer példányszám gyártása az éves terv.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?