Négy kerékkel kapaszkodik a legújabb Porsche Carrera

Begördült az új Porsche Carrera 4 és 4S

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az összkerekes 911 ismertetőjele továbbra is a két hátsó lámpatestet összekötő piros fényvisszaverő csík és a végig kiírt márkajelzés.


Szeptember 27-én kezdődik a Párizsi Autószalon, itt fogják hivatalosan is leleplezni a Carrera család két legújabb, négykerék-hajtású tagját, a Carrera 4 és Carrera 4S modelleket. Ahogy az korábban is jellemezte a típus összkerekes változatait, az új verziókat is a farrészre applikált típusjelzésről és a két hátsó lámpatestet összekötő piros fényvisszaverő csíkról lehet majd kapásból azonosítani.
Hirdetés
Sok információt egyelőre nem adtak ki az autókról, de az biztos, hogy a négykerék-hajtású modellek esetében számolhatunk némi plusz súllyal, és emiatt a futóművek beállításain is módosítottak a gyárban. Motorok tekintetében nincs eltérés a hagyományos hátsókerekes autókhoz képest, a Carrera 4 3,4 literes közvetlen befecskendezéses hathengeres boxere 350 lóerőt és 390 Nm-t, a Carrera 4S azonos kivitelű, de 3,8 liter lökettérfogatú motorja pedig 400 lóerőt és 440 Nm-t szabadít a hajtáslánc további elemeire.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?