Négyféle parfümöt kínál a Mercedes-Benz S-osztály

Luxusautóhoz luxus illat dukál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A mérhetetlen kényelem, a LED-es fényszórók, a masszázsfotel, a vezetőtámogató rendszerek garmadája mellett újabb, megfoghatatlan dimenzióval bővült a Mercedes-Benz S-osztály extrakínálata. A gyártó többféle beépített parfümöt ad luxusautójához.


A berlini Fashion Week divatbemutatón és luxuscikkeket felvonultató parádén július 5-én a Mercedes-Benz megmutatta azt a négy illatot, amelyet a Marc Vom Ende parfümgyártóval közösen az S-osztály számára készítettek. A Mercedes azt állítja magáról, hogy ők az elsők, akik egyedi és aktív illatosítást kínálnak, az biztos, hogy az illatfelhő a jövőben újabb csillagos modellek kínálatában is megjelenik.
A Mercedes állítása szerint az autó illata a textíliákon keresztül nem fészkelődik be a ruházatba, így ha többen használnak egy S-osztályt egy családban, vagy egy cégnél, nem kell magyarázkodni, hogy miért árad női parfüm a zakóból. Finoman belengi a teret, de nem tolakodó és nem tapad az utasokra.
Hirdetés

Egyelőre négytagú a kínálat. Az illatok nevei beszédesek: Downtown Mood (női), Nightlife Mood (férfi), Freeside Mood (citrusos uniszex) és Sports Mood (exotikus, fűszeres).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?