Nem fékez a Skoda: jön a Rapid Spaceback

Kémfotón egy titokzatos, majdnem kombi Skoda Rapid

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ömlenek az újabbnál újabb Skodákról szóló hírek, tényleg komoly modelloffenzívába kezdtek a csehek. Most egy kombiféle Rapidot láttak tesztelés közben.

Nálunk szedánforma ötajtós a Rapid, máshol igazi, kevésbé praktikus limuzin. Úgy tudni, lesz ferdehátú ötajtós is belőle, s amint az a mellékelt képeken látszik, kombiféle karosszériát szintén kap, amolyan Audi A3 Sportback-módra. A neve Rapid Spaceback lehet.
A Rapid Spaceback a Fabiánál nagyobb, az Octaviánál kisebb lesz vélhetően azért jó nagy csomagtartóval, s az árát is a kettő közé lőhetik majd be.
Hirdetés
A lencsevégre kapott - német rendszámos - próbaautók felirata becsapósan Fabia, azonban a kisautó megújítása még odébb van, s a fotókon szereplő kocsi minden bizonnyal kompakt Rapid-padlóra épült. A Skoda-modelloffenzíva bizonyítékául az elmúlt napokban, hetekben még vadonatúj szabadidő-autóról és faceliftes Superbről, s az itthon is beárazott Octavia Combi gyártásának startjáról is beszámolhattunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?