Nem fért be a kanapé, ezért nyitott ajtókkal hajtott a Passat

“Mit ne akarj hazavinni egy szedánban” oktatóvideó egyenesen Romániából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elegáns, de kevésbé praktikus, így szokták jellemezni a négyajtósok formáját. Ezt próbálta megcáfolni annak a Volkswagen Passatnak a sofőrje, aki a hátsó ülésen, nyitott ajtókkal próbált egy kanapét elszállítani.

A hazai bútorszállítás Arany Málna díjának birtokosa annak a Renault Thaliának a sofőrje, aki még 2020-ban próbált meg hét fotelt elszállítani az autó tetején, illetve csomagtartóján. A teljesen szabálytalan és veszélyes logisztikai megoldásnak annyi előnye mindenképp volt, hogy csak felfelé nőtt az autó kiterjedése, a román passatos viszont oldalirányba növelte járművét.
Hirdetés
Az autó formáját figyelembe véve könnyen belátható, hogy egyáltalán nem alkalmas összeszerelt kanapék szállítására, ilyen esetben egy kombi sokkal jobb választás. A jármű előnytelen anatómiája nem izgatta túlságosan a sofőrt, aki a bútort a hátsó ülésre helyezte. Az egyetlen szépséghiba, hogy így nem lehetett bezárni az ajtókat, de ez sem szegte kedvét, nyitott ajtókkal indult útnak. Valószínűleg abba nem gondolt bele, hogy hirtelen másfél méterrel szélesebb lett az autója, amivel könnyen elsodorhatott volna valakit, vagy csak szimplán neki csapja egy másik közlekedőnek. Az esetet a mögötte haladó autós felvette és fel is töltötte az internetre, de nem csak ő volt ilyen szemfüles, a rendőrségnek is szemet szúrt a Passat. Szinte biztos, hogy olcsóbb lett volna egy fuvarost bérelni, a rendőrség átszámítva 60 ezer forintos csekkel díjazta a mutatványt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?