Nem kellett volna! Már megint egy gnóm Bugatti

Honda Veyron? Bugatti Civic?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lassan népszokássá válik, hogy minden autóból építenek egy Bugatti Veyron koppintást: most egy Honda Civic lett az áldozat.

Néhány napja egy ebay hirdetésre hívtuk fel a figyelmet, ahol egy Lincoln-alapú, egyedi Bugatti-másolatot kínáltak eladásra, mintegy 8,5 millió forintnak megfelelő összegért. Hogy a képen látható Honda Civic eladó lenne-e, arról nincs hír, csupán a világhálóra került fel ez a fotó. Az ötödik generációs, 1992-95 közötti modell kétszínű, sárga-fekete fényezése még nem is lenne olyan feltűnő, de szemből nézve már egyértelmű, hogy miért így került dukkózásra a háromajtós karosszéria. A frontrész a Bugatti Veyronra hajaz! Őszintén szólva, az új fényszórókkal és a patkó alakú hűtőmaszkkal nem is olyan giccses a Civic, mint azt az ember látatlanul gondolná, de azért ismerve az eredeti konstrukciót, kissé gnóm szülemény a "Honda Veyron". Ja, és valószínűleg nem képes elérni a 408 km/órás végsebességet sem.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?