Nem tetszett a Peugeot embereinek, hogy fényképezik a be sem mutatott autót

Izlandon nyaral a Peugeot új tanulmánya

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Izlandon készülnek az új Peugeot tanulmány fotói – azt azonban minden eszközzel akadályozzák, hogy bárki lefényképezze az autót.

Nem csoda, hogy a Peugeot foggal-körömmel ragaszkodik új tanulmányautójának titokban tartásához. Annyit lehet tudni előzetesen az autóval kapcsolatban, hogy az egy, kifejezetten városi használatra szánt járművet mintáz, amelynek igen jó esélyei vannak a sorozatgyártásra. Nem egy légből kapott űrautó, hanem egy előszériás stádiumban lévő jármű, ennek megfelelően nagyon nem szeretnék a gyár főnökei, ha idő előtt, azaz a Párizsi Autószalont megelőzően bármilyen képek napvilágot látnának az autóról. Ennek megfelelően amikor elvitték Izlandra fotózni az autót, a fotózásban segítő emberek saját testükkel akadályozták meg, hogy használható felvételek készüljenek az autóról. Azzal is fenyegették a Pressan újságíróját, hogy beperlik – kedves olvasók, az ilyen üres fenyegetésektől ne tessék megijedni, közterületen szabadon lehet fényképezni, legfeljebb a fényképen szereplő emberek arcát kell felismerhetetlenné tenni.
De nem csak azok vettek részt a fotózáson, akik bírósági eljárással próbálták elijeszteni a fényképeket készítő újságírót, voltak, akik ez idő alatt gyorsan egy ponyvát húztak az autóra. Ezt követően sikerült ugyan néhány fényképet lőni, de azokon már csak az látszik, hogy egy nagyon kis méretű autó lesz az a tanulmány, amelyet a hó végén lepleznek le.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?