Népszerű lett Európában az Opel Crossland X

Bejött az európaiaknak az Opel kompakt városi crossovere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén márciustól rendelhető, az első példányokat most vehetik át a tulajok az Opel Crossland X-ből. A fél évnyi időszak alatt már 50 ezer darab talált gazdára.


Az Opel idei egyik újdonsága, a Crossland X eléggé megosztotta az Opel rajongókat, és házon belül, a szerkesztőségben is igaz volt ez. A PSA-val közösen fejlesztett modell karosszériája alatt igaz, hogy egy Peugeot 2008 húzódik, már ami a technikát illeti, megjelenésre azonban maradt Opel. Úgy tűnik, a célközönségnek nem bántó a francia alap, ugyanis az első hat hónapban 50 ezer darabot rendeltek a városi crossoverből.
Hirdetés

Legtöbben az Innovation felszereltséget választották, ezen felül pedig érdekesség, hogy a vásárlók fele kért tolatókamerát, negyven százaléka pedig automatikus parkolásra képes ParkPilot rendszert is. A rendelt autók ötödébe került LED fényszóró, a legtöbb modellt pedig kétszínű fényezéssel kérték az ügyfelek. Peter Küspert, az Opel értékesítési vezetője elmondta: "Nagyon örülünk a komoly érdeklődésnek. Az autó szép, praktikus, és a kompakt külső ellenére nagyméretű belsőt kínál."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?