Nincs megállás, tovább emelkednek az üzemanyagárak

Péntektől még drágábban tankolhatunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Másodszor emelkednek az árak a héten a töltőállomásokon. Most már a benzin sem ússza meg az áremelést.

Hétfőn érkezett a bejelentés, hogy szerdától drágul a gázolaj, most pedig, elérkezve a szerdához, ismét „megörvendeztettek” minket az újabb áremelés hírével. Ráadásul most már nem csak a gázolaj ára emelkedik. Pénteken ugyanis a 95-ös benzin átlagára bruttó 3 forinttal ugrik meg, a gázolaj átlagára pedig bruttó 2 forintot emelkedik a Holtankoljak.hu információi szerint.
Hirdetés
Ha a korábbi árváltozásokkal számolunk, akkor a benzin átlagára 399 forintra ugrik, ám ez a Holtankoljak.hu információi szerint kicsit mást mutat, egészen pontosan 404 forintot literenként. A gázolaj esetében, ha a korábbi áremelésekkel számolva folytatjuk a sort, akkor 420 forintos ár jön ki literenként, viszont a Holtankoljak.hu szerint ez 421 forint literenként. Ennél sokkal lényegesebb, hogy a töltőállomások ára között jelentős, akár 40-50 forintos különbség is adódhat, ezért a tankolás ideje helyett érdemesebb a helyére figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?