Nőket akarsz levenni a lábukról? Vegyél Audit!

Milyen autóval szexik a férfiak, milyen autóval hódíthatnak a nők?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mivel, mármint milyen autóval lehet levenni a nőket és a férfiakat a lábukról? Mindkét kérdésre választ ad a Confused.com által végzett felmérés.

Bizonyára sokakat foglalkoztató kérdésre ad választ a brit Metro újságban közreadott, ám Németországban, 1000 fő megkérdezésével végzett felmérés. Egészen pontosan arra, hogy milyen autóval lehet a legjobb benyomást kelteni hölgyekben és férfiakban. Magyarán, milyen autóval lehet a legkönnyebben nőket és pasikat hódítani.
Nos, autójuk alapján az Audikat vezető férfiakat tartják a szexuálisan leginkább vonzónak a nők. Legalábbis Németországban, de vélhetően a hazai hölgyek sem cáfolnák nagyon az állítást, miként a második helyen álló BMW, s a bronzérmes Mercedes sem lehet nagyon támadható. Érdekesség, hogy a Porschéban feszítők a felmérés szerint csak a negyedik legvonzóbbak.
Hirdetés

És milyen autót vegyenek a pasizni kívánó nők? Nos, férfiakat felszedni állítólag leginkább Minivel lehet, a férfiaknak a Minit vezető nők tetszenek leginkább kocsi alapján. Arról azonban nem érkezett információ, hogy az azonos nemű kapcsolatot kereső pasiknak is bejönnek-e a Minivel autózó hímek, az viszont nem titok, hogy a pasikat (sorrendben) az Audit és a BMW-t hajtó hölgyek is hatásosan csábíthatják.
A felmérést készítő Confused.com kérdezői ráadásul arra is kitértek, hogy mely kocsi a legjobb "pásztorórahajléknak". Ebből a szempontból a Ford győzött - nem meglepő, hiszen több egyterűt is kínál, s a nagyautók között rögtön kettőt is az S-Max/Galaxy párossal. A Porsche ugyanakkor e versenyszámban teljesen lemaradt. A férfiak 50 százaléka vallotta be, hogy élt már szexuális életet autóban, a nőknél ez az arány 37 százalék. "Autószerető nép vagyunk, a szó minden jelentésében" - nyilatkozta Gareth Klöt, a felmérés vezetője.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?