Nullkilométeres Chrysler Neon háromszázezerért! Még van belőle!

Most vegyen amerikai autót szuperolcsón!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Háromszázezer forintot kérnek az elfeledett, de sosem hajtott, nullkilométeres, kétliteres Chrysler Neonokért.


Elképzelésünk sincs arról, hogy honnan került elő a képen látható 150 darab, tizennégy éves porréteg által fedett, nullkilométeres, 1997-es Chrysler Neon, de a szingapúri Arete Trading Ltd. az ázsiai ebay-nek megfelelő alibaba.com oldalon bombaáron kínálja a több mint egy évtizednyi homály által fedett autókat. A fénykorában Chrylser, Plymouth és Dodge márkanevek alatt is értékesített Neonból hazánkban is futkározik néhány példány, és ami a legszebb, hogy az Arete Trading mindössze 1350 dollárt, azaz alig valamivel több mint 300 ezer forintot kér darabjáért.
Csak annyi a bökkenő, hogy az összes autó jobbkormányos, az ár pedig szingapúri átvételre vonatkozik és persze a világ nyugatabbi felén az emissziós normákon is elvéreznének a forgalomba először helyezendő gépek. A Neonok persze nem temetendők, és a teljes készlet megvásárlása esetén valószínűleg lehetne még tovább alkudni a darabárból, és kiváló lehetőség lenne mondjuk belőlük valamelyik fejlődő országban taxivállalatot alapítani, vagy bárhol máshol olcsó márkakupa-sorozatot indítani a koros, mégis használatlan Neonok megvásárlásával.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?