Óriási puttonyával is lebukott az új Skoda Octavia

Kémfotókon a nyáron érkező Skoda Octavia Combi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lencsevégre kapták a szinte álcázatlanul is becsapós Octavia Combit, a Skoda kategóriát váltó bestsellerének puttonyosa tavasszal mutatkozhat be.

Úgy tudjuk, hogy hozzánk, illetve a kereskedésekbe májusban érkezik a harmadik generációs Octavia Combi, amelynek premiere a márciusi Genfi Autószalonon esedékes. A modelloffenzívában lévő Skoda idei újdonságai közül a napokban a faceliftes Superbet is lekapták, most pedig íme néhány kémfotó a pontosan még nem tudni, mekkora, de nyilván irdatlan csomagtartóval várható kombi Octaviáról. A kifutó (és Tour II-ként továbbélő) elődé 605 literes, az új és 90 mm-rel hosszabb, a kompakt és a középkategória közti senki földjéről egyértelműen utóbbihoz csatlakozó ötajtósé 560-ról 590 literesre nőtt - vélhetően a Combi puttonya is hasonló arányban bővül.
Hirdetés
Az utasterével és hajtásláncaival is a ferdehátúval egyező Octavia Combi lencsevégre kapott prototípusa a sokak által favorizált sportkombiság helyett továbbra is a praktikus vonalat képviseli, a hűtőmaszk/embléma/lámpa, stb. pedig nem vezethet meg minket - ezek még természetesen a "régiek".
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?