Patakban végezte a háromnapos Mustang

A szemtanúk azt mondták, a sofőr nagyon fiatal volt és amatőr, nem adta ki a drift

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez az a tipikus helyzet, amit a vezetési rutin hiánya és a tömött pénztárca okoz. A fiatal sofőr vezetési tudását bizonygatta és driftelési képességeit, vagyis ezek hiányát.

A vezetési tudás rutin ritkán áll egyenes arányban a birtokolt gépjármű erejével és tudásával. Magyarul sok amatőr vezet olyan autót, amihez fel kéne még nőnie, mint például a Ford Mustang. A legfrissebb - arcunkat tenyerünkbe temetős - eset főszereplője is egy ilyen autót tört össze, méghozzá három nappal azután, hogy újonnan vásárolta. A Ford Mustang GT 5,0 literes V8-as motorja 460 lóerős, futóműve már hátul is többlengőkaros, igazán jól vezethető, össze sem hasonlítható a korábbi generációkkal, ez a Need for Green zöld példány mégis a patakban végezte.
Hirdetés
Voltak azért nehezítő körülmények a brit columbiai Cranbrookban, Kanadában. A helyi bevásárlóközpont parkolójában gyakorolt a friss Mustang még frissebb sofőrje, akit a folyamatos esőzések egy picikét megvicceltek. Az egyik kanyarban már nem tudta visszahozni a Mustangot és az az út mellett megduzzadt folyású patakba csapódott. Az autó rendesen összetört, a sofőr nem sérült meg. A szemtanúk és akik a sofőr által ismerik a történetet, azt mondták, a driftelést gyakorolta, de valahogy nem akarta kiadni rendesen, ezért egyre gyorsabban próbálkozott. A Mustang jól irányítható sportautó, de a vizes aszfalton hirtelen képes kipörgetni a hátsó kerekeit, hamar megvan a baj, ha valaki nem tudja, mire számítson.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?