Plasztikázott Hyundai sportkocsi

Átszabták a Hyundai Genesis Coupe elejét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új frontrész már biztos a Hyundai Genesis Coupe esetében, de egy márkához közeli fórumon a V8-as motort is elképzelhetőnek tartják.

A Hyundai Genesis Coupe már bizonyította előttünk, hogy élvezetes autó, és mindezt úgy, hogy a V6-os helyett csupán a kisebbik, kétliteres turbóval ellátott változat járt nálunk teszten.
A dél-koreai márkánál azonban nagy erőkkel zajlik az úgynevezett folyékony szobrászat filozófia irányelvet követő formai megújulás, illetve egységesítés, és a következő modellévre a Genesis Coupe is megkapja a legújabb Hyundai típusokra jellemző frontrészt.
A hivatalos bemutató a 2012-es Detroiti Autószalonra várható, a tengerentúli premier pedig egyáltalán nem véletlen, mert a Hyundai ezen a piacon várja a legkomolyabb értékesítési eredményeket ezen modelljétől. További érdekesség - amely nem hivatalos forrásból, csupán egy, a márkához közeli fórumról származik -, hogy a jelenlegi két erőforrás mellett akár a gyár presztízsmotorja, az 5,0 literes, 430 lóerős V8-as is felkerülhet a palettára, és olyan hírek is felröppentek, hogy a Hyundai mérnökei összkerékhajtást készítenek a kétajtós sportkocsi számára. Annak ellenére várjuk őket, hogy ezen ínyencségek jó eséllyel csak a legfőbb, tengerentúli piacon számítanak valódi lehetőségnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?