Polestar tuning turbós Volvókhoz

Gyári teljesítmény-növelés a Volvónál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volvo beindult a tengerentúlon: november eleje óta kapható tuningprogram az öthengeres T5 motorokhoz, hamarosan pedig a T6-osok is megkapják új vezérlőprogramjukat.


A háromliteres, soros hathengeres T6 turbómotorokkal hajtott XC60, S60 és XC70 modellekhez kínál teljesítmény-növelő programot a svéd cég Polestar névre hallgató tuning szekciója.
A motorvezérlés átprogramozásával a gyári 300 helyett 325 lóerőt ad le a hathengeres, csúcsnyomatéka pedig 440-ről 480 Nm-re emelkedik mindhárom modellben. A Volvo bejelentése szerint a teljesítmény-növelő program alkalmazása nem növeli a modellek fogyasztását. Az Egyesült Államokban 1495 dollárért kínált átprogramozás december 5-től rendelhető meg a a márkaszervizeknél, így alig pár héttel követi a 2,5 literes soros öthengeres T5 turbókhoz kínált, kétszáz dollárral olcsóbb, plusz 23 lóerőt és plusz 40 Nm nyomatékot adó csomag bevezetését.
Hirdetés
Így az Egyesült Államokban hamarosan már az összes turbós Volvóhoz rendelhető gyári tuningprogram, ráadásul egész baráti áron.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?