Premier előtti vetítés: íme a Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC: holnap debütál, már ma videón látható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes a június 17-ére időzített bemutató előtt videón, maszkoltan és néhány részletével mutatja a GLK kompakt suv utódját, a GLC-t.


Premier előtti vetítést tart a Mercedes, ugyanis egy nappal a hivatalos bemutató előtt mutatja videón a kémfotókon már feltűnt GLC-t, ami a márka új nevezéktanának megfelelően a GLK-t váltja. Az aktuális C-osztályra épülő szabadidő-autó a hírek szerint még a több kamrás légrugórendszerrel dolgozó Air Body Control futóműcsomagot és a C 63 AMG-ből ismert ikerturbós, 4,0 literes, 476 lóerős V8-as blokkot is megkapja. Alapból hátsó, opcióként 4Matic állandó összkerékhajtással érkezik.
Hirdetés

Nem kizárt, hogy hibrid változat is lesz (miként a C-osztályból is van), az viszont az alábbi videó alapján már egyértelmű, hogy az utastérben is az aktuális C-osztály formáit várhatjuk, miként a GLK és a korábbi C között is megvolt az erős kapcsolat. Miként az M-osztályt váltó GLE esetén, a GLC-nél is lesz Coupe változat, amivel a BMW X4 ellen indul majd a Mercedes. További részletek holnap várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?