Puskaropogás, mi? Majdnem letartóztatták miatta

Akkor is vicces a durrogó kipufogó, ha kommandósok törnek rád?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néha valóban képes úgy szólni egy autó kipufogója, mintha lőnének. A hatalmas csattanások messziről hallatszottak, erre a srácra egy komplett kommandós osztagot hívták ki miatta.


Esetenként a durrogó kipufogó csak egy jó poén, célja nem sok, viszont libabőröztető, amikor visszadurrog némelyik méregzsák. Egy épített gyorsulási versenyautónál viszont már nem poén, a durrogásokat a rajtprogram idézi elő, ahogy ennél az Acura Integra Type-R-nél is. Tulajdonosa, Enrique Mendoza egy kis bütykölés után próbálgatta műhelye előtt hétvégi versenyautóját. Jó, a próbálgatás kicsit hosszúra sikerült, és belefért egy kis gumiégetés is, de ezzel senkinek sem ártott, mivel saját felhajtóján szórakozott. Pár perccel később megjelentek a kommandósok, akik majdnem letartóztatták lövöldözés miatt, teljesen komolyan.
Hirdetés

Nem messze két járőr hallotta a sorozatlövésre hasonlító durrogást és erősítést hívtak, mert lövöldözést hallottak a közelből. Egy teljes SWAT alakulatot küldtek ki Enriquéhez, és a fegyvert keresték. Azt mondták, bejelentést kaptak, hogy minimum két géppuskával lövöldöztek a környéken. Enrique mondta, hogy nem hallott semmit, mire hazugnak nevezték. Először nem tudta, miért szálltak rá, majd mikor a rendőr elmagyarázta neki a helyzetet, már leesett, hogy az Acurát hallhatták. A párbeszéd érdekes, és hallani, hogy Enrique eléggé megijedt, de szerencsére sikerült rábeszélnie a rendőröket, hogy hallgassák meg az autóját, ami valóban úgy szól, mint egy AK47-es. A kommandósok arcán látszik a teljes értetlenség és a meglepődés, aki korábban vádolta a srácot, zavartan nevet és kéri az elnézést. Mivel mindennapos a lövöldözés az államokban, minden bejelentésre kimennek a rendőrök, és valójában megnyugtató, hogy egy ilyen veszélyesnek ítélt helyzethez nem két egyszerű járőrt küldenek. Ugyanakkor balszerencsés is, hiszen előfordulhat, hogy sokkal fontosabb helyen kellett volna lenniük.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.02.04. at 19:25
    Permalink

    én azért, egy kommandóst beleültettem volna abba a hulladékba, hogy durrogtassa kicsit, aztán a kedves barom tulaj fülét a kipufogóhoz szoritottam volna, hogy közelről is élvezhesse amit kreténkedik.

Vélemény, hozzászólás?