Puszta kézzel verte totálkárosra, majd felgyújtotta a Suzukit

Élő videojáték-hős végzett a Suzuki Balenóval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Beteges játékfüggő lehetett, aki a Street Fighter videojáték hősét, Ryut megelevenítve puszta kézzel vert szét egy Suzukit, majd felgyújtotta azt.

Értelmet ne keressen senki az alábbi videóban, magamutogatást, elmebajt és a Street Fighter nevű videojáték okozta skizofrénia annál inkább található benne.
A főhős ugyanis vélhetően annyit játszott a programmal, hogy már teljesen azonosult annak hősével Ryuval. Így aztán bizonyára nem keveset járt konditerembe és vélhetően harci edzésekre is, a rövidfilmen ugyanis élőben látható általa a játékban is közkedvelt mutatvány, egy autó, jelen esetben egy Suzuki Baleno puszta kézzel szétverése. A mosolyogtató mutatvány végén pedig még fel is gyújtja a megelevenített videojáték-hős a négyajtóst, hogy tényleg ne maradjon belőle semmi. Ha a használtautó.hu átlagárait nézzük, cirka fél millió forint volt a mutatvány "anyagköltsége", de ha csak a legolcsóbb egyben lévő példány árára vetünk egy pillantást, akkor is minimum 100 ezer forintba került a filmes kellék.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 08:23
  Permalink

  1. ponttal teljesen egyetértek.
  Szerencsétlen autó nem tud visszaütni. Habár németautó-párti vagyok, de széndékosan nem tudnék ártani egy négykerekű bádogbódénak se (ha a tulajjal van nézeteltérésem, azt vele beszélem meg, az autó nem tehet arról, hogy gyökér vezeti)

  2. pont
  ha van elég erő az emberben, akkor szerintem egy ilyen “semmianyag” kasznival gond nélkül megbirkózik, és a muksó nem tűnt éppen csenevésznek.

  De összességében tényleg értelmetlen, lehet hogy roncstelepen volt az autó, de nem tűnt menthetetlennek. Ha túlteng a parasztban az energia, inkább vigye haza, essen neki csiszolóval, hegesztővel, gittel stb, stb, stb… Na ez már nem mindenkinek fekszik energialevezetés címén. (könnyebb rombolni mint alkotni ugyebár)

 • 2017.10.31. at 08:23
  Permalink

  Néhány észrevétel :

  1. Az értelmetlen autó rombolást minden szinten elitélem. Menjen ki az utcára, ott visszaütnek…
  2. Az egész úgy baromság ahogy van. Nehogy már puszta kézzel eltépje az ajtózsanért, vagy a motorháztető zsanért.
  3. Ha megfogom egy autó műanyag lökhárító burkolatát, Én is simán letépem. ha megfogom a fényszóróját, azt is kitépem. mi ebben olyan nagy dolog ?

  Szóval egy idióta barom majomkodása az egész, ráadásúl értelem és cél nélkül.

  Uff.

Vélemény, hozzászólás?