Rajtakapták az új Ford Kugát

Kémfotón az új Ford Kuga

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minő meglepetés, a Los Angeles autószalonján bemutatkozó, kompakt méretű Ford szabadidőautót az Egyesült Államok utcáin kapta rajta egy szemfüles fotós.


Nincs itt kérem semmi látnivaló! - mondhatták a Ford emberei az Autoblog.com szemfüles fotósának, persze csak mosolyogva és hagyva, hogy nyugodtan körbelője az új, kompakt méretű szabadidőautót, hagy járja be annak sorozata a világsajtót már a Los Angeles Motor Show megnyitása előtt. Látnivaló amúgy valóban nincs sok, a futurisztikus Vertek koncepció után visszamaradtak a Kuga alapvonásai, melyre "fókuszosan" átrajzolt lökhárítók és fényszórók kerültek.
Mivel most gyári információk helyett csak a gyár által provokált lesifotók kerültek napvilágra, a korábbi értesüléseket semmivel sem lehet kiegészíteni, részletes műszaki adatok majd a november 18-án nyíló kiállításon láthatnak napvilágot - persze a lényegi infókat már eddig is tudtuk, de hozzátehetjük, a Focusból ismert biztonsági és vezetést-támogató arzenál, így a távolságtartós tempomat, a sávtartó elektronika vagy a parkoló-asszisztens minden bizonnyal bekerül a hazai piacra csak jövőre várható új Kugába is.
Hirdetés

Fotó: autoblog.com, KGBP Photography
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?