Raligépekkel köröztek a Skoda gyárban

Humoros videóval kalauzol körbe Mladá Boleslavban a Skoda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Továbbra is jó a humora a Skodának. Most RC versenyautók főszereplésével osztanak meg érdekes információkat a legnagyobb gyárukról


Szerencsére a Skoda a Mladá Boleslavban található múzeumának látogatóit akár a mellette elterülő gyárába is elviszi, ám aki még nem járt ott, most egy kis ízelítőt kaphat az üzemről. Persze azért olyan nagy részletességgel nem mutatják meg a nem egészen másfél másodperces videóban a Skodák születését, viszont engesztelésül egy vagány kis versenybe ültették az egészet.
Hirdetés

Két RC versenyautó, méghozzá a Fabia R5 raligépek 1:10 méretarányú változatai tepernek végig a gyárban, miközben néhány képkocka erejéig feltűnik a gyártás folyamata is. A versenyautó megnevezés pedig nem vicc, hiszen a kis RC gépek akár a 100 km/h elérésére is képesek. Az egész „akciót” arra fűzték fel, hogy a gyárban minden percben legördül egy kész autó a gyártósorról. A két kis RC autónak ezért egy perc alatt kell körbeérnie a gyárban. Vajon sikerül nekik? Nézd meg a videót és kiderül! Bár nem annyira vicces, mint a Skoda Mars missziójához készült szösszenet, azért így is elég hangulatos.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?