Ralis kiegészítőkkel dobták fel az emelt Yarist

A crossoveres külsőre most ralis extrákkal játszanak rá a Toyota mérnökei

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha már emelt, és ha már crossover lett a Toyota Yarisból, akkor nem az aszfalton sportolásra játszik rá a Gazoo Racing, éppen ellenkezőleg, raliautónak nézheti ki a Yaris Cross.

Többféleképpen lehet sportos egy autó, ám arra, amire most a Toyota készítette fel a Yaris Crosst, még kevés példa volt. A Gazoo Racing kicsit kezelésbe vette az új crossovert és izgalmas apróságokkal tették érdekesebbé a külsejét. Most nem a klasszikus módon vett sportos külsőt rakhatják össze a tulajok, hanem raliautónak álcázhatják az újdonságot. Apró, messziről légbeömlőknek tűnő, fekete elemek kerülhetnek a sarkaira, amitől pedig igazán dögös lesz, azok a piros, vagy fekete sárterelő elemek a kerekek mögött. 18 colos fekete felnik, króm kipufogóvégek, új szőnyegek és karbonszálas kiegészítők is elérhetőek. Utóbbiakkal kapcsolatban apróságokra érdemes gondolni, mint az ajtó zárja körüli védelem, vagy éppen a GR Sport rendszámtábla keret. A Yaris Cross hajtásához ebben az esetben sem nyúl a Gazoo Racing, vagyis a háromhengeres benzinmotorból és két villanymotorból álló öntöltő hibrid rendszer továbbra is 115 lóerős és csak elöl hajt. A GR kiegészítői egyelőre csak a Japán piacon érhetőek el, ám nem kizárt, hogy a Yaris Cross európai bevezetésével nálunk is találkozhatunk majd az érdekes apróságokkal.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?