Rég sajnáltam ennyire Toyotát – videón a katasztrofális parkolás

Nem tudni, miként kezdődött az incidens, ahogy azt sem, hogy mi volt az elképzelése a jaguarosnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Angliából származó videón láthatjuk az év legfájdalmasabb parkolását. Leginkább Toyota- vagy úgy összességében kisautógyűlölőknek ajánlott, egyébként szívszaggatóan fájdalmas látvány. Ennek ellenére ezt a videót mindenképp látni kell!

Ütközések hangjára került elő egy kamera 2020. május 20-án a dél-londoni Lewishan kórház parkolójában. Egy Jaguar egy szabályosan parkoló autóval ütközött, ezután indult el a felvétel, amelyen egy másik kocsival ért össze többször is. Az eset során három autó sérült meg, beleértve a videón látható 8 hónapos Jaguar I-Pace-t és a Toyota Aygót is, ami műszakilag lehetne akár egy Citroën C1 vagy egy Peugeot 107 is. Az Aygo ugyanis a francia kisautókkal közös alapokra épült, ráadásul még együtt is készültek Kolinban, Csehországban.
Hirdetés
Rossz nézni, ahogy újra és újra hibás technikával próbál kitolatni a valószínűleg egyre idegesebb sofőr, ám az esetnek tanulsága is van, főleg azoknak, akik sztereotípiákban gondolkodnak. A sofőr ugyanis nem egy fiatal, szőke hölgy volt, jogosítvánnyal is rendelkezett, és alkoholt sem fogyasztott: a rendőrségi jelentés alapján egy 40-es éveiben járó, szín józan férfi az "elkövető". A harmadik érintett jármű egy Ford Focus, ám - mivel a felvételen nem látható a parkolási kísérlet eleje - ezt csak a jelentésből tudni, vizualizálását pedig az olvasók fantáziájára kell, hogy bízzuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?