Rejtélyes Toyota hibrid: NS4

Toyota NS4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota titoktartó marketing-gépezetének köszönhetően egyelőre csak annyit tudhatunk a tanulmányról, hogy hibridhajtású.

Ahogy már megszokhattuk, a Toyota a közelgő bemutató előtt szívesen izgatja keveset állító, de sokat sejtető részletfotókkal közönségét.
A fenti képen látható fényszóró és orr-rész részlet legújabb, Detroitban debütáló autójukat vetíti előre, de szűkszavú közleményük még arról sem nyilatkozik, hogy az NS4 hány ajtóval, milyen jellegű, kupé, limuzin vagy épp ferdehátú karosszériával érkezik. Csupán egy dolgot kezelhetünk tényként: a megszokott Toyota formavilágnál vagányabb szabású lámpa egy konnektorról tölthető hibridrendszert hordozó autó orrát díszíti.
Hirdetés
Ha az NS4-est is úgy kezeli a Toyota, mint mostanában prezentált autóit, akkor hamarosan jönnek a kiszivárgott prospektusfotók, majd a gyári képek, és kevéssel a hivatalos leleplezés után az autót jellemző adatok egy része.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?