Rendőrségi drón a vasúti átkelőben? Még gyalogost is fogott!

Még mindig figyelnek a levegőből: íme a legújabb rendőrségi drónvideó!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több drónos ellenőrzést is tartottak a rendőrök az utóbbi hetekben, az egyikről videót is töltöttek fel az internetre. Mutatjuk a számokat és a felvételeket: te mit szólsz a drónos ellenőrzéshez?

A Monori Rendőrkapitányság egyenruhásai június 15-én nem kevesebb, mint 32 embert bírságoltak meg, mert nem álltak meg a stoptábla előtt. A négy órán át tartó fokozott ellenőrzésen 22 rendőr, köztük egy drónkezelő vett részt. Az ellenőrzés során más szabálysértések is előfordultak: 47 alkalommal összesen 400 ezer forint értékben szabtak ki helyszíni bírságot: 130 ezer forintot fizettek csak azok, akik nem kötötték be a biztonsági övet. A rendőrök öt szabálysértési feljelentést is tettek. Az akció alatt elfogtak egy férfit, aki ittasan és az eltiltás hatálya alatt vezetett. Mindeközben egy vasúti átjáróból is töltöttek fel videofelvételeket az egyenruhások, ahol még egy gyalogost is megbüntettek, aki figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Ezt a felvételt alább láthatjátok.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?