Ronaldo 100 milliós sportkocsival lepte meg… magát

CR7-nek nagy szüksége volt egy Aventadorra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Cristiano Ronaldo 27 éves lett a minap, s ennek örömére vett magának egy 100 millió forintos Lamborghini Aventadort.

Céronaldo megteheti, hát megrendelte a több mint 100 milliós Lamborghini Aventadort, ami valljuk be, brutálisan néz ki így mattfeketén. Megkapta soron kívül, és 27. szülinapján gyorsan meg is mutatta a haveroknak a madridi éjszakában


[kepallojobb=414119]A nem feltétlen szerénységéről híres portugál válogatott és madridi futballista maga mondta tavaly szeptemberben: "Gazdag vagyok, szép és zseni"[/kepallojobb] Tudják, mi a különbség Dwyane Wade és Cristiano Ronaldo között? Már azonkívül, hogy előbbi kosaras, utóbbi pedig futballista. Az a különbség, hogy az amerikai Wade nemrég "csak" egy 230 ezer dolláros McLaren MP4-12C-t kapott szülinapi ajándékba, míg CR7, a Real Madrid portugál gólvágója kétszer ilyen drága, 350 ezer eurós, több mint 100 millió forintos Lamborghini Aventadorral lett gazdagabb. Szintén születésnapja alkalmából - a világ egyik legjobb, de mindenképp a leggyűlöltebb, arroganciában még a szabálytalan parkolási csúcsot tartó Balotellit is leköröző sztárjátékosa február 5-én töltötte be a 27-et.
Az is lényeges differencia, hogy Wade-et egy szponzora, Ronaldót bezzeg saját maga lepte meg a nem túl olcsó személygépjárművel. Szüksége volt rá, hiszen eddig csak pár Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche és Rolls Royce pironkodott a garázsában. A tavaly nyáron bemutatott Lambo miatt emberünk odacsörgött Sant'Agata Bolognesébe, hogy ugyan készítsenek már neki egy vörös Aventadort az ő nevét viselő emblémákkal - az összkerekes LP700-4 motorja 6,5 literes, V12-es, 8250-as fordulaton 700 lóerős és (5500-nál) 690 Nm-es, 0-ról 100 km/h-ra 2,9 mp alatt gyorsul, végsebessége 350 km/h, váltója 7 fokozatú automata.
Hirdetés
A mattfekete szuperportkocsi árát durva becslés szerint egy hét alatt összekaparó csatár három éve, még manchesteri mezben, CR9-ként rommá tört egy Ferrari 599 GTB-t. Bízunk benne, hogy azóta megtanult vezetni és/vagy benőtt a feje lágya, s nem a madridi utcákon kergeti meg a bikát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?