Ronaldo új Ferrarit vesz, talán nem is egyet

Milyen autót vennél, ha évi 5 milliárd lenne a fizetésed?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

CR7 szerződést hosszabbított a Real Madridnál. És? És ezt egy újabb autócsoda rendelésével ünnepelte meg.

Cristiano Ronaldót lehet és hát nem is nehéz nem szeretni, tudását és sikereit elismerni ugyanakkor kötelező. Meg az állhatatosságát is, mert maradt a Real Madridban. Tehát Spanyolországban. Ahol egy bizonyos Lionel Messi miatt sosem ő a császár. A Barcelona argentin zsenije évek óta szívatja a portugált, s ha ez CR7-nek nem lett volna elég, a királyi gárda ugye leigazolta a walesi üstökös Gareth Bale-t. Mégpedig valami 100 millió euróért, rekordösszegért a Tottenhamtől. Ronaldónkat rendesen felbosszanthatta, hogy Madridban sem csak ő folyik a csapból, így gyorsan szerződést hosszabbított a Realnál, s kiderült, hogy eddig sem épp alacsony fizetését évi 17 milliósra alkudta. Euróban. Az olyan 5 milliárd forint. "Természetesen" rekord, és ez kizárólag a rendes apanázsa, amire még nagykanállal pakolnak a kedves szponzorok.
Hirdetés

Ennyit a fociról, azaz inkább az üzletről, nézzük, Cé hogyan, mivel ünnepelte, hogy ő a legjobban fizetett labdarúgó: bejelentéssel, hogy vesz/vett egy LaFerrarit. Fent figyel a várólistán, egy lesz a szerencsés 499-ekből, akik hozzájuthatnak a hiper-szuper, 963 lóerős, 300 km/órás sebességre 15 mp alatt felgyorsuló hibrid Ferrarihoz. Az eszményi sportkocsi alig néhány százmilliós árát egy-két hét alatt összerugdossa, de ha minden igaz, vásárolnia kell mellé még egyet, mert LaFerrari-tulaj elvileg csak az lehet, akinek volt/van már 5 db Ferrarija. Szegény Ronaldónak a birtokában meg csupán 4 volt. Igen, helyes a múltidő használata, mert egy 599 GTB-t alaposan összetört még 2009-ben... Az alábbi összeállításban még Bentley-vel, BMW-vel és Lamborghinivel látni a sztárt, egészségére. Biztos csuklik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?